Ügyfélszolgálat

ügyfélszolgálat
Tel +36 (30) 63 23 793
E-mail info@aquaenergy.hu
Fax +36 (28) 411 454
hu en de

Ingyen házhozszállítva akár 24 órán belül!

Budapest területén 5000 Forint érték felett!

AJÁNDÉK 19 l ÁSVÁNYVÍZ - új vásárlóknak!

Rendeljen 3 ballon ásványvizet és mi megajándékozzuk Önt 19 liter ásványvízzel!* A részletekért érdeklődjön Ügyfélszolgálatunkon!

Ballonos ásványvíz házhozszállítás Budapest és Gödöllő vonzáskörzetében!

Ballonos ásványvíz házhozszállítás Budapest és Gödöllő vonzáskörzetében!

 Munkatársaink kesztyűben és maszkban érkeznek!

Vízfutár, házhozszállítás

 Ha Önnek saját vízautomatája van, arra is rendelhet tőlünk ásványvizet! Rövid határidőn belül, munkanapokon házhozszállítjuk Önnek, Budapest területén 3 ballon ásványvíz megrendelése esetén már INGYENESEN!

Saját tulajdonú göngyölegét lehetőség szerint becseréljük, a vásárolt ásványvíz mennyiségéig. Ebben az esetben a szolgáltatás lemondásakor a betéti díj visszatérítésére nincs lehetőség.

Egyéb termékek esetén a házhozszállítás díja bruttó 5.000 Ft értékű (vagy 3 ballon víz) rendelés felett Budapest egész területén, 10.000 Ft értékű rendelés felett Pest Megye északi és keleti régióján belül ingyenes! Az ingyenes kiszállítás túraútvonalon történik, egyedi időpont-igény nem lehetséges!

 

Ha az ingyenes területen kívülre kéri a szállítást, vagy rendelése nem éri el az ingyenes szállítási értékhatárt, kérjen egyedi ajánlatot!

A házba, lakásba bevitelt, emeletre való felvitelt az ingyenes házhozszállítás nem tartalmazza!

Teherforgalom elől elzárt területre (pld. sétálóutca, bahajtási engedélyhez kötött utca, forgalomtól elzárt terület, parkoló nélküli útszakasz) kiszállítás nem vállalunk!

 

19-literes műanyag ballonok visszavétele: ha már nincs szüksége a tőlünk vásárolt ballonra, vásároljuk azt. Visszahozhatja telephelyünkre vagy Budapesten 1500Ft szállítási díjért érte megyünk. Ingyenesen is elhozzuk, amennyiben 6.000Ft felett rendel tőlünk terméket. Ebben az esetben a ballonok árát beszámítjuk a termékek árába.

 

   
 
2020 ballonosvizek.hu
Aqua Energy Kft - Minden jog fenntartva!

Ügyfélszolgálat 8-17h! (Hétfő-péntek)

+36 (30) 63 23 793