Ügyfélszolgálat

ügyfélszolgálat
Tel +36 (30) 63 23 793
E-mail info@aquaenergy.hu
Fax +36 (28) 411 454
hu en de

Ingyen házhozszállítva akár 24 órán belül!

Budapest területén 5000 Forint érték felett!

Milotai ásványvíz - Budapesten házhozszállítás

Milotai ásványvíz - Budapesten házhozszállítás

 

Milotai Ásványvíz - Csekély szervetlen ásványianyag-tartalmú természetes ásványvíz

Vízfutár, házhozszállítás

 Ha Önnek saját vízautomatája van, arra is rendelhet tőlünk ásványvizet! Rövid határidőn belül, munkanapokon házhozszállítjuk Önnek, Budapest területén 3 ballon ásványvíz megrendelése esetén már INGYENESEN!

Saját tulajdonú göngyölegét lehetőség szerint becseréljük, a vásárolt ásványvíz mennyiségéig. Ebben az esetben a szolgáltatás lemondásakor a betéti díj visszatérítésére nincs lehetőség.

Egyéb termékek esetén a házhozszállítás díja bruttó 5.000 Ft értékű (vagy 3 ballon víz) rendelés felett Budapest egész területén, 10.000 Ft értékű rendelés felett Pest Megye északi és keleti régióján belül ingyenes! Az ingyenes kiszállítás túraútvonalon történik, egyedi időpont-igény nem lehetséges!

 

Ha az ingyenes területen kívülre kéri a szállítást, vagy rendelése nem éri el az ingyenes szállítási értékhatárt, kérjen egyedi ajánlatot!

A házba, lakásba bevitelt, emeletre való felvitelt az ingyenes házhozszállítás nem tartalmazza!

Teherforgalom elől elzárt területre (pld. sétálóutca, bahajtási engedélyhez kötött utca, forgalomtól elzárt terület, parkoló nélküli útszakasz) kiszállítás nem vállalunk!

 

19-literes műanyag ballonok visszavétele: ha már nincs szüksége a tőlünk vásárolt ballonra, vásároljuk azt. Visszahozhatja telephelyünkre vagy Budapesten 1500Ft szállítási díjért érte megyünk. Ingyenesen is elhozzuk, amennyiben 6.000Ft felett rendel tőlünk terméket. Ebben az esetben a ballonok árát beszámítjuk a termékek árába.

 

   
 
2018 ballonosvizek.hu
Aqua Energy Kft - Minden jog fenntartva!

Ügyfélszolgálat 6-18h!

+36 (30) 63 23 793